COLUMBO APARTMAN

 

 

O otoku Visu

Otok Vis - pućinski otok udaljen od Splita 42 km. svojim prirodnim ljepotama pruža svojim gostima prekrasna zadovoljstva....

Fotogalerija otoka Visa

Ova fotogalerija doćarat će vam samo dio otočke prirodne ljepote, ali će vas zasigurno uputiti na razmišljanje da je vidite i doživite ...

otvori

 

O nama

 

Apartman COLUMBO je klimatiziran komforan jednosoban apartman za dvije osobe smješten u gradu Visu na otoku Visu na trećem katu stambene zgrade u samom središtu grada na samo 50 metara od mora.

Apartman je potpuno zasebna jedinica u zgradi koji ima svoj zaseban balkon sa prekrasnim pogledom na more i višku uvalu.

U nepopsrednoj blizini apartmana nalaze se: restorani, banka, pošta, ambulanta i ljekarna, trajektno pristanište, autobusni kolodvor, sportski sadržaji, čuvani parking prostor, turističke agencije sa izletničkim sadržajima, kino, plaža i sl., a super market "Konzum" i market "Studenac" kao i bankomat nalaze se u samom prizemlju apartmana.

 

Kuhinja je opremljena sudoperom, frižiderom, električnim štednjakom sa pečnicom te mikrovalnom sa svim potrebnim posuđem za pripremu i konzumiranje hrane.

Kupaonica je potpuno opremljena sa mogućnošću korišćenja stroja za pranje rublja.

 

Na raspolaganju su vam  "fitness bicikla" (sprava za vježbanje), TV, CD-MP3 player i radio prijemnik.

 

Iz samog apartmana imate mogućnost koristiti bežičnu internet vezu "Wireless Broadband Internet Service".

 

PARKING: Ukoliko dolazite sa automobilom COLUMBO apartman nema svoj parking prostor, ali u neposrednoj blizini nalazi se gradsko parkiralište po veoma povoljnim cijenama.

Nadamo da ćete biti zadovoljni našom ponudom te Vam želimo da iskoristite blagodati ovog prekrasnog otoka i provedete ugodan odmor !

 

Vaš domaćin: Antica Bradarić

 

 

Design downloaded from free website templates.