VERITA APARTMANI

 

 

O otoku Visu

Otok Vis - pućinski otok udaljen od Splita 42 km. svojim prirodnim ljepotama pruža svojim gostima prekrasna zadovoljstva....

Fotogalerija otoka Visa

Ova fotogalerija doćarat će vam samo dio otočke prirodne ljepote, ali će vas zasigurno uputiti na razmišljanje da je vidite i doživite ...

otvori

 

O nama

 

Verita apartmani“ smješteni su u novosagrađenoj privatnoj kući na istoćnoj strani grada Visa u predjelu Kut daleko od prometa i gradske gužve, a ipak tako blizu od svega potrebnog za ugodan i potpun odmor. Kuću okružuju obližnji vrtovi sa stablima naranača, limuna i maslina koji daju ljepotu mediteranskog podneblja. U blizini apartmana nalazi se oaza dobre hrane i vrhunskih vina u renomiranim restoranima i konobama.

 

Za vaš odmor nudimo vam dva nova klimatizirana komforna, luksuzna apartmana sa visokim kriterijima udobnosti potpuno odvojena posebnim ulazima: apartman A1“ u prizelju i apartman A2“ na katu kuće.

 

 

Udaljenost do najbliže trgovine, kao i udaljenost do nekoliko poznatih viških restorana na predjelu Kut je samo par minuta hoda. Do najbliže plaže ima također nekoliko minuta pješice što će pridonjeti udobnosti vašeg ljetovanja.

Udaljenost do centra grada, banke, pošte, ambulante / apoteke ili trajektnog pristaništa je oko 1500 m.

 

Parking: Ukoliko dolazite sa automobilom ili motociklomApartmani Verita“ imaju osiguran vlastiti privatni parking prostor što vam ujedno olakšava odlazak na neku od prekrasnih otočkih plaža ili odlazak na večeru u nekom odabranom otočkom idiličnom seoskom domaćinstvu sa bogatom ponudom ribljih i mesnih domaćih specijaliteta.

 

Od ostalih naših usluga možemo vam iznajmiti manji brodić od 5 metara, ili skuter od 50 cm2 za obilazak okolnih uvala i uvalica, plaža ili znamenitosti kojim Vis obiluje. Brodić ili skuter unajmljujemo samo onima koji imaju pravovaljanu dozvolu.

 

Ako tražite mir i tišinu onda ste pronašli pravo mjesto, bez buke i gradske gužve.

 

Ne dozvoljavamo boravak kućnim ljubimcima !

 

Nadamo da ćete biti zadovoljni našom ponudom te Vam želimo da iskoristite blagodati ovog prekrasnog otoka i provedete ugodan odmor !

 

Radujemo se vašem dolasku!

 

 

Vaš domaćini:

Verita i Bože Šarić

 

e-mail: info@visanin.com

web: www.visanin.com

kontakt osoba: Nikica Mardešić GSM:00385(0)91271 1360

Design downloaded from free website templates.